La millor opcio per la teva empresa

PlantAssist - GMAO el software pel mantenimient industrial

Contacte'ns

Sobre PlantAssist

PlantAssist és una aplicació informàtica dissenyada per ajudar a gestionar i donar suport a la complicada tasca de gestionar el manteniment industrial de planta. Els actuals sistemes de qualitat, medi ambient, optimització de la producció, estalvi de costos i prevenció de riscos, fan imprescindible la gestió del manteniment amb eines d’aquest tipus. PlantAssist és un paquet de software per la gestió del manteniment industrial (GMAO), dissenyat per gent de manteniment, i enfocat a empreses de tot tipus, ja siguin PIMES o grans Empreses.

Software fàcil d'utilitzar
Grans empreses ja el fan servir
Personalitzable
Compromís amb els nostres clients

PlantAssist és un software obert i personalitzat segons les necessitats del client. PlantAssist s’adapta a la forma i recursos del client. DEMANI INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS.

Al final del procés d’implantació, el producte adquirit, més que un software fet a mida, és un sistema de treball totalment consensuat amb el client.

Per tot això, el millor de PlantAssist són els seus resultats. L’aplicació PlantAssist és senzilla de mantenir i porta molt poca feina al departament informàtic de l’empresa. Els propis usuaris del sistema poden ser, amb uns mínims de coneixements i formació, els administradors de l’aplicació. A part, gràcies al servei SaaS disposarà en tot moment de suport dels nostres tècnics. La senzillesa i intuïció a l’hora de treballar amb PlantAssist fa que la implantació al nou sistema de treball, no suposi un canvi brusc per qui realment ho ha de sofrir, que és en definitiva, el departament de manteniment.

Tablets i dispositius Mòbils

El programa de manteniment Industrial GMAO PlantAssist, funciona en dispositius tablets a partir de 8", 10", 12", portàtils robustos, amb sistemes operatius Windows 10 Home/Professional, integrant-se totalment a la seguretat de la seva empresa. Permet Lectors de Codis de Barres 1D i 2D, QR, Càmara de fotos, Wifi, 3G/4G, etc.

El PlantAssist està integrat a les noves tecnologies i al núvol, per a facilitar l’estalvi, la mobilitat i la rapidesa en la gestió de les ordres de treball o planificacions i la documentació accessible en tot moment. El sistema de Gestió Documental del PlantAssist és totalment compatible amb les següents aplicacions.

PlantAssist pot connectar-se directament amb els processos de planta, determinant per exemple, la periodicitat de les tasques programades en funció de les hores de funcionament dels equips. CONNECTI ELS SEUS AUTÒMATS AL PlantAssist.

Ja confien en nosaltres